PALVELUT JA HINNAT

Hinnat sisältävät ALV:n 24%. 

Kotikäynteihin lisätään kilometrikorvaus 0,42€/km. 

YKSITYISKOULUTUS

Voit varata ajan yksityiskoulutukseen koirasi kanssa arkielämän asioissa tai jos vaikka kursseille on vaikea päästä esim töiden takia.
Yksityiskoulutuksen hinta 50€/h/koira
ONGELMAKÄYTÖKSET

Hankaloittaako jokin koiran käytös arkea? Vetääkö koira hihnassa tai rähjää vastaantuleville? Ota yhteyttä ja lähdetään purkamaan tilannetta. 

Ongelmakäytöksissä on tärkeää selvittää käytöksen syy ja koulutuksella pyritään vaikuttamaan syyhyn. Pelkkä kieltäminen ja rankaisu voi vain pahentaa tilannetta. 

Ongelmakäytöstapauksissa asiakkaalle lähetetään ensin täytettäväksi laajempi esitietolomake.

Ongelmakäytöskoulutuksen hinta on 60€/h/koira

KYNSIENLEIKKUU

Kynsienleikkuuta kotikäyntinä ja maanantaisin sekä tiistaisin klo 17-20  Lohjan Koirakeskuksella 

https://www.lohjankoirakeskus.fi/kynsienleikkuu 

Kynsienleikkuu hinta 15€


PENTUPAKETTI

Onko uusi pentu talossa, mutta et pysty sitoutumaan pentukurssille esim vuorotöiden takia? Tai sinulla ei ole autoa käytössä ja haluaisit koulutuksen tapahtuvan kotonasi? Pentupaketti sisältää 4 tapaamiskertaa ja opetellaan pennulle tärkeitä arjen asioita mm. kontaktia, rauhoittumista, remmikävelyä, luoksetuloa, luopumista, käsittelyharjoituksia yms.  Kirjallinen materiaali ja kouluttajan tuki sähköpostitse koulutuksen keston ajan sisältyy pakettiin.

Tapaamiset voidaan sopia klo 10-21 välille ma-su. Suositus olisi kerran viikossa, mutta toisenlaisenkin aikataulutus onnistuu. 

Paketin hinta 100€ + matkakorvaus (lue ylempää)

PIENELÄINTEN HOITO

Tarjoan myös hoitojaksoja pieneläimille reissusi ajaksi, hoito voidaan toteuttaa joko asiakkaan kotona (käyn ruokkimassa, vaihtamassa veden, siivoamassa asumuksen yms)  tai minun kotonani. Jos eläin tulee luokseni, oma asumus ja tarvikkeet mukaan.

 Hinta riippuu eläimestä sekä työmäärästä, nämä sovitaan tapauskohtaisesti. 

KISSAN HOITO

Kissoille tarjolla kotikäyntejä esim viikonloppureissun ajaksi, ruokin kissan, siivoan hiekkalaatikon ja pidän kissalle seuraa. Käynnit kestävät 1h ja hinta riippuu käyntien määrästä. Voin siis käydä usemman kerran päivän aikana. 

Yksi käynti 18€. Useammasta käynnistä määrä-alennusta. KOIRANULKOILUTUS

Pitkä päivä töissä ja koira odottaa jalat ristissä kotona? Olet itse kipeänä ja koira kaipaa lenkkiä? Ota yhteyttä,  tarjoan myös koirien ulkoilutusapua. Hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Eläintenkouluttaja Heidi Pehkonen 2020 - Y-tunnus 3105087-9 - heidipeh@gmail.com -0453277400
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!